Euthyrox și alte medicamente au dispărut de curând din farmacii și au pus mii de români în situații dificile.

Trecem cu toții prin momente dificile, dar cei mai afectați sunt cei vârstnici și cei cu probleme de sănătate.

Nu vrem să îi lăsăm singuri.

Pentru cei care în această perioadă nu vor putea găsi medicamentele de care au nevoie, ne-am adunat câțiva voluntari – farmaciști, medici sau oameni care pot oferi din timpul și energia lor – pentru a le veni în ajutor.

Dacă aveți nevoie de ajutor în găsirea unui medicament vă rugăm să completați formularul de mai jos: https://forms.gle/YTdZfnfpYdQRcWc69

Recomandați această pagină celor despre care știți că nu își găsesc medicamentele de care au nevoie.

Daca lucrati pentru o farmacie, distribuitor de medicamente sau aveți pur si simplu timp și energie de dăruit, scrieți-ne.

Aceasta nu este o afacere ci o inițiativă civică bazată exclusiv pe voluntariat. Resursele noastre sunt limitate și am vrea să îi ajutăm pe cei care au cu adevărat nevoie. Vă rugăm să țineți cont de asta când ne solicitați ajutorul.

Aceasta nu este o inițiativă a guvernului sau a vreunei primării. În mod normal nu ar trebui să lipsească medicamente din spitale și farmacii. Dacă lipsesc, te rugăm sesizează asta și la http://www.medicamentelipsa.ms.ro/

Avem nevoie de voluntari în rețeaua noastră!

Dacă ești farmacist într-o farmacie comunitară sau lucrezi pentru un distribuitor sau un producător de medicamente și ne poți da informații despre disponibilitatea anumitor medicamente în farmacii, ajută-ne să dăm informația asta mai departe oamenilor care au atât de mare nevoie de ea.

Lasă-ne, te rugăm, datele tale aici:
https://forms.gle/HLmsxdnoAqsPkS61A